3 Days Left Until We Meet For the Coolest Perl Event in Town

3 Days Left Until We Meet For the Coolest Perl Event in Town

2015-11-17 14:35:06

So here we are, just a couple days prior to our next event. If you haven't registered already, please have in mind that the registration closes tomorrow @ 8 pm and there are few seats left. The 5th edition is not to be missed, as it's going to be a spectacular meet-up. Register now, to make sure you're among the attendees: http://bit.ly/clujpm-7nov.

As you already know, guest speaker will be Peter "ribasushi" Rabbitson, the chainsaw delegate (release manager) of DBIx::Class since 2008.

Also, there have been slight last minute changes in the schedule, please find below the updated and final version of it.

18:00 - 18:30 - Registration
18:30 - 18:35 - Opening Notes (5 min)
18:35 - 18:55 - SQL for accountants: understanding the beast via Spreadsheets (Peter Rabbitson-20 min)
18:55 - 19:35 - Automate all the things! - How continuous delivery can save your sanity (Attila-Mihaly Balazs-40 min)
19:35 - 19:55 - Coffee Break (20 min)
19:55 - 20:35 - Perl 6 OOP (Mihai Pop-40 min)
20:35 - 20:55 - XS Fun (Sawyer-20 min)

20:55 - 21:05 - Break (10 minutes)

21:05 - 21:25 - Perl 6 asynchronous programming (Mihai Pop-20 min)

21:25 - 22:05 - Advanced SQL for programmers: understanding the power of the beast via Spreadsheets (Peter Rabbitson-40 min)

22:05 - 22:25 - do_this() and die; (Sawyer-20 min)

22:25 - 22:30 - Break (10 minutes)

Lightning Talks: 
22:30 - 22:35 - Are you ready for the imminent collapse?! (Peter "ribasushi" Rabbitson)
22:35 - 22:40 - Unstupidifying MP3 tagging (Sawyer)
22:40 - 22:45 - Closing Notes (5 min)
22:45 onwards - To be continued with beer talks @Maimuta Plâng─âtoare (venue rented for cluj.pm afterparty)


Looking forward to welcoming you all to the event, held on November 7th @ City Plaza Hotel (sala Ballroom), starting 6:30 pm. Please note that registration will start at 6 pm.

Contact Person: Amalia Pomian, amalia@cluj.pm - for any information regarding the event

See you all on Thursday!

Comment



0 Comments