3 Years Down, Forever To Go: Registration is Now Open!

3 Years Down, Forever To Go: Registration is Now Open!

2015-11-17 18:25:21

Thank you guys for sending in talk proposals, it's now time to announce the schedule!

We've got five amazing speakers, like ... drum sounds... Larry Wall (our guest speaker and creator of Perl), Jeff, Mihai, Theo & Lorand. Without further ado, let's introduce the details & agenda:


Date: 16 March 2015

Time: 5:30 pm; Registration begins at 5:00 pm; Conference starts at 5:30 pm.

Venue: City Plaza - 9 - 13, Sindicatelor Street (Ballroom located at the mezzanine), Cluj Napoca

Guest Speaker: LARRY WALL

RSVP: by registering at http://bit.ly/RSVP-Clujpm-16mar2015 until March 12th. You will receive a confirmation of participation on March 13th.


5:00 - 5:30 - Welcome coffee & Registration

5:30 - 6:10 - Opening Keynote, "Things I do for Fun" Larry Wall, 40 min

6:10 - 6:50 - "do you speak-a my language", Theo van Hoesel, 40 min

6:50 - 7:10 - Coffee Break, 20 min

7:10 - 7:50 - "Intrapreneurship, Innovation & Perl", Lorand Minyo, 40 min

7:50 - 8:10 - "Having Fun with a quick Perl 6 ORM", Mihai Pop, 20 min

8:10 - 8:20 - Coffee Break, 10 min

8:20 - 8:40 - "Everything old is New Again: Quaternions in Perl 6", Jeff Goff, 20 min

8:40 - 8:45 - "UNDISCLOSED Lightning Talk" Theo van Hoesel, 5 min

8:45 - 9:15 - "Q & A Session with Larry Wall" & Closing Notes, 30 min

9:15 pm onwards - Social event @ Maimuta Plangatoare (How to get from City Plaza Hotel to the after-party venue: here)

Note: Schedule and topics are subject to change.

For updates on topics and course of events please visit our website, Facebook page or follow us on Twitter.

Contact Person: Amalia, amalia@cluj.pm - for any info concerning the event

Keep you posted!

Comment



0 Comments